Korzyści płynące z diety roślinnej dla zdrowia i środowiska.
Autentyczna pizza każdemu jednoczy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie dostaniemy tak solidnej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najlepszego gatunku – przetestuj ANCHOR. Niemniej jednak mimo pozorom, pizza nie jest w największym stopniu ukochana strawa Włochów. Włosi kochają makarony w jakiejkolwiek postaci. Ziemniak są tutaj jedzone sporadycznie, lecz makarony niemalże można spotkać nieomalże w jakimkolwiek daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie ujrzeć, jak przed domami stoją gigantyczne kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni produkowanie domowego makaronu to jedno z przewodnich kuchennych zajęć. Zresztą, tak słusznego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron spożywany jest we Włoszech przez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W upalne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, kilka listków świeżych ziół i mamy szybkie, perfekcyjne jedzenie pod słońcem – uprzejmie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o towary sezonowe, a taki sposób odżywiania jest najzdrowszy.
1. Blog
3. Wiadomości
4. Aktualności